mijn naam is Marjolein Heij en degene met de verfkwast in haar hand. In 2018 begonnen met het ontdekken van waterverf en dat heeft mij nooit meer losgelaten. Het met de handen bezig zijn, het effect van aquarel, het geduld en de ontspanning die het brengt, zorgde ervoor dat ik hier meer mee wilde doen.  

Eind 2018 wist ik het zeker en toen was daar op 1 januari 2019 Appeloogje naast mijn fotografiebedrijf Jolarpictures en ben ik de webshop begonnen. Sinds 2022 ligt mijn focus op Appeloogje en ben ik gestopt met fotograferen in opdracht. 

Nu mag ik mooie teken en verfopdrachten voor andere webshops en winkels aannemen naast het werk van de eigen webshop. Vanaf juni 2024 gaan we dat uitbreiden met het geven van waterverfworkshops. 

Naast Appeloogje werk ik voor 18 uur in de week bij de lekkerste winkel van Nederland nl in een patisserie, chocolaterie & glacerie ( Luux by de Berenkuil ) en vind dit een heerlijke combi qua werken. 

Mijn grootse inspiratie haal ik uit de natuur en uit de fantasie van mijn dochters (mijn oogappeltjes/appeloogjes) en hoop andere ook te kunnen inspireren en vooral te laten genieten van mijn werk. 

foto: Captured by Mils

© 2019 - 2024 Appeloogje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel