Helaas is er op het moment een wachttijd voor illustraties op maat. Vanaf april 2021 weer ruimte in de agenda voor illustraties op maat. 

Het is mogelijk om een illustratie op maat te laten maken voor bijvoorbeeld een geboortekaartje, uitnodiging, trouwkaart, persoonlijke poster of misschien wel als onderdeel van jouw bedrijf in de vorm van een logo of andere elementen voor website of branding. 

Werkwijze

Per mail of telefoon bespreken we de wensen. Aan de hand van de wensen schat ik in hoeveel werk het voor mij is om te schetsen, verven en het digitaal maken en stuur dan een offerte met de prijs van de opdracht. Als de offerte akkoord is begin ik in de afgesproken periode (soms is er een wachttijd) met schetsen om een idee te krijgen van de illustratie. Is de schets goedgekeurd dan ga ik aan de slag met waterverf. Is de waterverf tekening goedgekeurd dan maak ik deze digitaal en lever ik na het betalen van de factuur deze af in JPG (voor online en drukwerk) en PNG formaat zodat deze voor verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden. Eventueel is het mogelijk om de illustraties in andere bestanden aan te leveren. 

Prijzen

Illustraties op maat beginnen bij €50 voor een kleine illustratie. De illustratie ontvang je digitaal en het bedrag is nog zonder drukwerk. Mocht je de illustratie ook op drukwerk willen ontvangen vraag dan naar de mogelijkheid en prijzen. 

Portfolio

(Hier komt binnenkort een overzicht van de opdrachten op maat die ik mocht maken.) 

© 2019 - 2021 Appeloogje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel