Algemene voorwaarden workshops Bubbel&Bloem (Appeloogje)

 

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst en op alle deelnemers met betrekking tot een workshop die bij Appeloogje geboekt wordt.

Door zich aan te melden voor een workshop geeft u aan met de algemene leveringsvoorwaarden akkoord te gaan en deze doorgenomen heeft. Indien een workshop wordt verzet blijven deze algemene voorwaarden van toepassing. 

 

Bedrijfsgegevens

Naam bedrijf: Appeloogje

Naam ondernemer: Marjolein Heij

Vestigingsadres (geen bezoekadres): Schoenerstraat 2, 2931 GS Krimpen aan de Lek

Telefoonnummer: 06-48356431 (liefst te bereiken via Whatsapp)

E-mailadres: Appeloogje.nl@gmail.com 

KvK-nummer: 52482898

Btw-identificatienummer: NL002305139B85

 

Het adres hier boven vermeld is niet het adres van de workshops en kan per workshop verschillen. 

 

Inschrijvingen

Alle workshops worden gehouden onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen. Na inschrijving via de webshop ontvangt u een bevestiging en factuur automatisch via de e-mail (controleer a.u.b. ook de spam map), na de betaling is u inschrijving definitief. 

De inschrijving vindt plaats in volgorde van ontvangst die via de webshop binnenkomen. Het aantal deelnemers ligt tussen de 6 en 8 personen. Het is mogelijk in de webshop om meerdere plekjes tegelijk te boeken mocht je gegarandeerd met een vriendin of groepje de workshop willen volgen. 

 

Reservelijst

Mocht een workshop uitverkocht zijn in de webshop kan je via de e-mail (appeloogje.nl@gmail.com) aangeven als je op een reservelijst wil komen. Vermeld dan in het onderwerp van de e-mail “reservelijst + de datum van de workshop”. Vermeld in de e-mail uw naam en telefoonnummer zodat er contact met u opgenomen kan worden mocht er een plek vrijkomen. U ontvangt dan bij inschrijving via deze weg een factuur met betaallink en de algemene voorwaarden per WhatsApp. Na betaling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en is uw plekje gereserveerd voor de workshop. 

 

Annulering door de deelnemer

Annuleren dient via e-mail (appeloogje.nl@gmail.com) te gebeuren. Bij annulering binnen 14 tot 7 dagen voor de datum van de workshop wordt 25% van het inschrijfgeld ingehouden. De rest van het bedrag zal worden teruggestort binnen 7 dagen. Bij annulering binnen 6 tot 2 dagen voor de datum van de workshop wordt 50% van het inschrijfgeld ingehouden. De rest van het bedrag zal worden teruggestort binnen 7 dagen. Bij annulering binnen 1 dag voor de datum van de workshop wordt 100% van het inschrijfgeld ingehouden en wordt er geen geld teruggestort. Ook bij het niet komen opdagen tijdens de workshop, wordt er geen geld teruggestort. 

Uw plekje voor de workshop is eventueel overdraagbaar. Geef in dit geval tijdig aan wie u plekje overneemt door dit door te geven via e-mail of whatsapp (als het op korte termijn is) en daarbij naam + telefoonnummer van de nieuwe deelnemer te vermelden. 

 

Bij annulering van de deelnemer heeft u geen voorrangspositie voor het boeken van een workshop op een andere datum. 

 

Annulering of verplaatsing door Appeloogje

Appeloogje heeft het recht om bij onvoldoende deelnemers, ziekte of een andere manier van overmacht de workshop te annuleren. De workshop gaat door met minimaal 4 deelnemers. Mocht de workshop geannuleerd worden om 1 van bovenstaande redenen dan wordt u daar zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht via e-mail, telefoon en/of WhatsApp. In geval van annulering van mijn kant krijg u het inschrijfgeld teruggestort binnen 7 werkdagen. 

 

Mocht er sprake zijn van verplaatsing van de workshop vanuit de kant van Appeloogje wordt dit overlegd per e-mail minimaal 7 dagen voor de oorspronkelijke datum van de workshop. Bij goedkeuring van de deelnemer over een nieuwe datum blijven deze algemene voorwaarden van toepassing. Bij het niet beschikbaar zijn op de nieuwe datum van de verplaatsing komt de klant in aanmerking om het volledige inschrijfgeld teruggestort te krijgen binnen 7 dagen. 

 

Prijzen en betaling 

Alle bedragen zijn uitgedrukt in euro’s en inclusief 21% BTW. 

De betaling verloopt via de webshop en na ontvangstbewijs en factuur via de (automatische) e-mail (check a.u.b. ook uw spam) is uw plek gereserveerd. Prijzen kunnen per workshop verschillen. 

Benzinekosten, parkeerkosten en/of kosten van openbaar vervoer zijn voor rekening van de deelnemer en niet inbegrepen van de prijs van de workshop. 

 

Aansprakelijkheid

Appeloogje is niet aansprakelijk voor persoonlijk letsel of schade aan eigendommen van deelnemers. Noch enige aansprakelijkheid als gevolg van gebeurtenissen tijdens de workshop. Tijdens de workshop wordt er gewerkt met materialen die kunnen zorgen voor vlekken op kleding en overige meegenomen spullen. Pas hierop uw kleding aan want Appeloogje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadigde eigendommen en zal niet niet vergoeden. 

Wordt er door de deelnemer schade veroorzaakt op de workshoplocatie dan is deze deelnemer daar zelf voor verantwoordelijk en ook voor eventuele gemaakte kosten van deze schade. 

 

Auteursrechten en beeldmateriaal 

Alle handleidingen en aanvullende documentatie tijdens de workshops zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden verspreid of openbaar worden gemaakt. Deelnemers verplichten zicht tot geheimhouding jegens derden van de informatie die ze tot zich krijgen en is bedoeld om persoonlijk mee aan de slag te gaan. Alle foto’s en beelden vertoond op website en social media van Appeloogje zijn auteursrechtelijk beschermd. 

 

Tijdens de workshops is het alleen toegestaan om beeldopnamen te maken in overleg met Appeloogje en de overige deelnemers. Het is niet toegestaan de gehele workshop te filmen of beeldmateriaal te maken maar kleine fragmenten kan in overleg. 

Appeloogje heeft het recht om beeldmateriaal wat tijdens de workshop wordt gemaakt in overleg te gebruiken als promotiemateriaal. Op dit promotiemateriaal zullen geen gezichten herkenbaar in beeld worden gebracht tenzij dit anders is afgesproken met de persoon in kwestie. 

 

Het is uiteraard toegestaan je eigen resultaat te delen op social media. In dit geval zou ik het leuk vinden als Appeloogje en de workshop genoemd zou worden ;-). 

 

Overig

Appeloogje behoudt zich het recht om de workshops inhoudelijk aan te passen/veranderen en/of de prijzen te wijzigen. 

Als een deelnemer hinder veroorzaakt of schade aanbrengt op de locatie tijdens een workshop dan heeft Apppeloogje of de beheerder van de locatie het recht om deze persoon te weigeren of verwijderen uit de workshop. De deelnemer krijgt in dit geval de kosten van de workshop niet terugbetaald. 

Voor overige vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen via de e-mail. 

© 2019 - 2024 Appeloogje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel